SV Kampong en roken

Roken en sport blijft een lastige combinatie. Kampong is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We willen kinderen graag het goede voorbeeld geven. Dit betekent dat we onze jeugdspelers een gezonde en veilige sportomgeving bieden en beschermen tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken.

Sinds 1 januari 2017 vragen we onze senioren, coaches, trainers, ouders en bezoekers om bij wedstrijden, waar jeugd bij aanwezig is, niet meer te roken. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! Daarom is langs de ingang Mytylweg een speciale rookruimte ingericht.

We rekenen erop dat onze leden en ouders en ook onze gasten zich net als wij sterk willen maken voor een gezonde omgeving voor de jeugdspelers.

Kampong Voetbal neemt in samenwerking met de Hartstichting, deel aan de campagne ‘Op weg naar een Rookvrije Generatie’. Deze beweging wil een bijdrage leveren aan het realiseren van een generatie kinderen die zélf kan kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst. Kijk voor meer informatie over de Rookvrije Generatie’ op www.rookvrijegeneratie.nl en op de volgende link

https://www.kampongvoetbal.nl/maatschappelijk/rookvrij/rookvrij-veelgestelde-vragen/