Sponsors en Business Club

Geachte Sponsors en andere geïnteresseerden,

Sport als communicatiemiddel
Sport speelt een prominente rol in de samenleving. Sport biedt ontspanning, plezier, emotie en is een uitlaatklep. Miljoenen mensen genieten (actief of passief) van sport. Van de sport zelf, de actie, de presentatie en de spanning van de onderlinge competitie. De betrokkenheid die sporters hebben met hun sport creëert voor het bedrijfsleven vele mogelijkheden. De inzet van de spelers en hun drang om te winnen zijn dan ook een perfect platform om ‘sport’ in te zetten als communicatiemiddel. Sportsponsoring is een volwaardig medium. Daarnaast speelt de sportieve uitstraling die deze vorm van communicatie met zich meebrengt, een unieke rol. SV Kampong biedt u zeer veel mogelijkheden om hier uiting aan te geven….. 

Wat is er mogelijk?
S.V. Kampong is een omni-sportvereniging waar de sporten hockey, voetbal, tennis, squash, cricket en jeu de boules worden aangeboden. In totaal heeft Kampong meer dan 6.500 leden, voornamelijk uit Utrecht en omgeving. U kunt kiezen voor de diverse sponsormogelijkheden per sport. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u een kijkje nemen op de pagina ´Sponsors´. 

Contact
Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met de federatiemanager:

E  federatiemanager@kampong.nl 

Informatie over De Business Club Kampong Hockey
Voor (regionale) bedrijven die geïnteresseerd zijn om lid te worden van een interessant en boeiend netwerk, bestaat de mogelijkheid om lid te worden van de Business Club Kampong Hockey. Voor meer informatie over deze snel groeiende Business Club, kunt u hier klikken.

Ook Kampong voetbal kent een actieve, jonge Business club .