Over SV Kampong

SV  Kampong is de grootste omni-sportvereniging van Nederland met meer dan 6.500 leden. In 1902 is de Vereniging met Cricket en Voetbal opgericht, een club dus met een zeer rijke historie. VoetbalCricketHockeySquashTennis en Jeu de Boules zijn de sporten die zowel op top- als op recreatief niveau worden beoefend. 

Kampong streeft ernaar een toonaangevende, gezonde, duurzame en sociaal betrokken sportvereniging te zijn, midden in de Utrechtse gemeenschap.

Op deze site vind je alle sport-overstijgende informatie van SV Kampong en uiteraard nieuws als er een (sportief) hoogtepunt is bereikt. Daar zijn we natuurlijk trots op!

Sporten, gezondheid en duurzaamheid zijn de speerpunten voor Kampong. Ons nieuwe clubhuis is als een van de eerste panden in Utrecht al grotendeels van het gas af en wordt verwarmd door warmtepompen die goeddeels hun energie van de zonnepanelen op het pand krijgen. Alle velden zijn in partnership met Twelve voorzien van LED veldverlichting.

In samenwerking met RABO bank streven we met onze horecapartner Nummerveertien erna onze sporters en bezoekers te voorzien van gezonde voeding. Met Heineken zetten we in op alcoholvrij HEINEKEN 0.0, met Vrumona op frisdrank met minder suikers. Ook hebben we, in samenwerking met Vivara, een plan voor ecologisch beheer van het terrein uitgewerkt.

Sporten op Kampong staat voor gezond en plezier, in een veilige, duurzame omgeving.