Bridge

Kampong bridge is helaas opgeheven, hierbij het laatste verslag van Margriet en Frans:

Beste Kampong bridge vriendinnen en vrienden,

Een halve eeuw is een hele periode voor een vereniging om te bestaan. En toch is het jammer als aan dat bestaan na die 50 jaar een einde komt. Helaas is dat voor het Kampong Bridge het geval. We worden allemaal een dagje ouder en soms komt er iemand te overlijden of is het fysiek niet meer mogelijk om mee te doen. De oplossing is simpel: verversing met jongeren. Alleen die jongeren hebben kennelijk wat anders te doen, want ze stromen niet in. Dat is niet alleen zo bij Kampong Bridge, maar ook bij andere bridgeclubs. Er zijn dan niet genoeg leden om nog door te gaan en het houdt het dus een keer op. Het is niet anders

Wij waren zo gelukkig, dat wij bijna de helft van die halve eeuw (namelijk 23 jaar) de organisatie van de bridgeavonden mochten verzorgen. Dat was een waar genoegen, omdat jullie altijd zo aardig waren voor de organisatie, dat we nooit problemen hebben gehad en dat onze grootste zorg was te bedenken wat voor prijzen we nu weer zouden aanschaffen.

Hartelijk dank voor jullie vertrouwen al die jaren en de wijze waarop jullie ons steunden.

Ook een woord van dank voor Jane Kernkamp en Dick van Boven. Zij hebben al die jaren, als ze aanwezig waren, trouw de prijsuitreiking verzorgd, waarbij Dick ook als “clubomroeper” fungeerde. We vergeten niet meer dat hij traditioneel elke avond afsloot met de inmiddels gevleugelde woorden: En de volgende sessie is op xx-xx. Helaas dit keer geen aanleiding om dat nog eens te herhalen.

En een woord van dank voor Guus de Leeuw, die in het tijdperk voordat de techniek dat voor ons deed, altijd assisteerde bij het uitrekenen van de uitslag.

Verder zijn we natuurlijk ook de SVDU veel dank verschuldigd. Toen het niet meer mogelijk was om in het domein van Kampong te spelen, konden we bij hen terecht en hebben daar graag 20 jaar dankbaar gebruik van gemaakt. In het bijzonder waren het wijlen JanVisch en de laatste jaren Arie Scheen die alles daarvoor regelden en zorgden dat wij uitstekend bediend werden door vrijwilligers van de SVDU. Nogmaals veel dank aan allen daarvoor.

Helaas gaan we jullie niet meer regelmatig tegenkomen. Daarom wensen we jullie van harte het allerbeste, blijf gezond en wellicht toch nog tot ziens anywhere.

En voor de komende weken: mooie en prettige feestdagen en een voorspoedig 2023

Margriet en Frans Strooper            
Tuurdijk 25                 
3997 MS ’t GOY
telefoon:030-6350532
mobiel: 06-23033135
e- mail: framar.strooper@kpnmail.nl