Grootste fietsenstalling ter wereld bij Kampong

Onlangs is in het stationsgebied de grootste fietsenstalling
ter wereld geopend. Trots zijn we dat op Kampong binnenkort de grootste fietsenstalling, bij een sportvereniging, ter wereld open gaat met ruim 1000 plekken.

Veel Kampongers komen vaak op de fiets naar ons sportcomplex. Dat is gezond én we houden hierdoor parkeerruimte vrij voor onze gasten.. De gemeente heeft enige tijd geleden een deel naast hockeyveld 8 en 9
bestraat en is inmiddels begonnen om de fietsenrekken, die over zijn vanuit het stationsgebied, daar te plaatsen. Ook op het parkeerterrein P1 aan de Laan van Maarschalkerweerd zijn fietsenrekken geplaatst.

Op trainingsmiddagen en in de weekenden zorgen lukraak geparkeerde fietsen bij de velden en fietsverkeer over het complex voor gevaarlijke situaties met voetgangers. Ook hulpdiensten ondervinden daar hinder
van.

Nu we meer en goede fietsenrekken hebben  streven wij ernaar fietsen te stallen daar waar ze geen overlast opleveren: in de nieuwe stalling! Dus niet bij de velden en doorgangen. Voor scooters en bakfietsen is naast de stalling ruimte overgelaten om deze te plaatsen.

Mocht je zelf nog goede ideeën hebben die helpen om Kampong veilig en schoon te houden kun je contact opnemen via   federatiemanager@kampong.nl .