Voorplein Kampong weer in gebruik, geen alcohol bij risicowedstrijd FC Utrecht

Na een intensieve discussie met de horeca handhavers en ambtenaren van de Gemeente Utrecht mogen we het voorplein weer gebruiken voor ontmoeten en verbinden. Dit wel onder de bepaling dat daar geen consumpties van onze horecapachter Nummer Veertien worden gebruikt.

Dit wordt middels stickers op de tafels kenbaar gemaakt en we verwachten dat iedereen zich er aan houdt. En ook dat we de fietsen weer in de stallingen zetten i.p.v. op het plein, voor hulpdiensten is dit zeer noodzakelijk.

Geen alcohol as. zondag tot 12.15
Een andere regel waar we ons aan houden is dat tijdens risicowedstrijden van onze buur FC Utrecht er geen alcoholhoudende drank geschonken mag worden. Nu FC Utrecht voorzichtig de weg terug naar de top heeft gevonden en aanstaande zondag FC Twente ontvangt, willen we daar geen extra risico lopen. Dus geen alcohol tot 12.15 in het clubhuis van Kampong, voor bier wel Heineken 0.0.

Komend weekend is Supersunday (zonder TD maar wel gezellige ZOMIBO), heren 1 start om 12.45 tegen Amsterdam, dames 1 om 14.45 tegen Pinoké. De heren van voetbal 1 spelen een uitwedstrijd tegen DEM in Beverwijk. Graag tot zondag.