Prijzenregen op Nieuwjaarsbijeenkomst

Zondag was de Nieuwjaarsbijeenkomst van Kampong. Een gezellige bijeenkomst, waar Nummer 14 klaar stond met een glaasje bubbels en een oliebol en waar vele handen werden geschud en gelukwensen voor het nieuwe jaar werden uitgesproken. 

En er werden traditiegetrouw weer vele prijzen uitgereikt. Heren 1 speler Robbert Kemperman werd Sportman van het jaar 2019. Robbert heeft de afgelopen 8 jaar veel betekend voor het hockey van Kampong én dat van het Nederlands Elftal.

Meisjes B1 werd Jeugdsportploeg van het jaar en Jong Dames 1 werd Sportploeg van het jaar. De hockeydames ontvingen hun prijzen uit handen van Voorzitter Dennis de Breij en mochten daarna zelf in het clubhuis hun naamplaatje onthullen. 

Philip Meulenbroek werd speciaal in het zonnetje gezet en op een schilderij vereeuwigd. Philip werd speciaal bedankt voor zijn inzet voor Heren1 afgelopen seizoen, terwijl hij eigenlijk al met ‘hockeypensioen’ was. 

Bij voetbal werd ook een team in het zonnetje gezet: Kelderklasse 15 kreeg een mooie beker voor hun ludieke bijdrage aan Kampong Voetbal middels hun YouTube kanaal. 

Vrijwilliger Mascha Tamarinof werd beloond met de Tinus Welle prijs; de prijs voor de vrijwilliger die zich op buitengewone wijze heeft ingezet voor Kampong. Erelid van Kampong werd Rob Besjes, voor zijn jarenlange tomeloze inzet. 

Gefeliciteerd allen!