Nummer Veertien wint horecapitch Kampong

Het glas heffen op veilige 1,5 meter afstand.

Na een uitgebreide selectie procedure zijn Nummer Veertien -van Simon de la Parra en Lukas Besseling- en SV Kampong tot een nieuw horecacontract voor de komende vijf jaar gekomen. In dit contract zijn heldere afspraken gemaakt voor het verder uitbouwen van gastvrijheid, service naar de leden toe, gezonde voeding met focus op lokaal, en creatief ondernemerschap. Nummer Veertien en Kampong gaan het partnerschap verder verdiepen met meer sfeer, beleving en activiteiten.

Alhoewel Nummer Veertien nu gesloten is, verzorgen ze met wisselende weekacties lunch op bestelling. Ook wordt er achter gesloten deuren hard gewerkt: een uitgebreide schoonmaak, het bedenken van nieuwe gerechten en uitwerken van ideeën voor een frisse en sfeervolle uitstraling van het interieur. Alles om ervoor te zorgen dat als we straks weer open kunnen, we jullie in de best mogelijke ambiance kunnen ontvangen. 

Vol enthousiasme gaan we, met vertrouwen in elkaar, na de intelligente lock-down weer van start om er bruisende verenigingsjaren van te maken.