Kampong start trainingen voor de jeugd op

De trainingen voor jeugd t/m 12 jaar en jeugd van 13 t/m 18 jaar start, onder een aantal strikte regels, vanaf woensdag 29 april weer op. Om dit in goede banen te leiden hebben we voor voetbal en hockey een routing voor halen en brengen vastgesteld. 

Voor het wegbrengen en halen van kinderen op de fiets is de route via de ingang Mytylweg. Na het wegbrengen/halen is de route via het terrein achter de Rabo tribune langs naar de Laan van Maarschalkerweerd, dit om kruisend verkeer te voorkomen. De fietsen van de kinderen kunnen geparkeerd worden in de grote stalling en achter veld 1 van hockey, ouders dienen na het wegbrengen van de kinderen het terrein te verlaten. 

Voor het afzetten van kinderen met de auto is op de parkeerplaats P2 ingang Mytylweg een kiss & ride ingericht. Kinderen kunnen worden afgezet bij de doorloop tussen hockeyveld 7/8, de trainingen vinden plaats op voetbalveld 1/2 en hockeyveld 6/7/8. De route uit naar de parkeerplaats loopt tussen veld 6/7.

Voor specifieke informatie over het opstarten per vereniging hierbij de links naar voetbal, hockey, tennis en cricket. Wij kijken na deze stille periode graag uit naar meer beleving op de velden.