Metakids Kledingcontainer inzameling

Omdat het toch zomer wordt doneert Sam zijn jas

Om de dag wordt in Nederland een kind met een metabole ziekte geboren. Voor veel van deze kinderen is geen behandeling mogelijk. Metakids financiert onderzoek om alle metabole ziekten behandelbaar te maken.

Metabole ziekten zijn één van de grootste doodsoorzaken onder kinderen in Nederland. Maar bijna niemand weet het. Vaak wordt een ziekte te laat herkend of is behandeling niet mogelijk. Veel kinderen halen hun eerste verjaardag niet eens.

Gelukkig is er hoop door deze mooie samenwerking tussen Kampong en Metakids. Er is voldoende geld nodig voor meer onderzoek. Hiervoor is een container bij de jeu de boule baan op Kampong geplaatst, waar iedereen textiel en oude kleren kan doneren. De opbrengst van alle kleding gaat in zijn geheel naar Stichting Metakids.

Dankzij deze kledinginzameling financiert Metakids noodzakelijk onderzoek om behandeling van deze slopende ziekten mogelijk te maken. Dit betekent snellere diagnose en meer behandelingen. Samen geven we deze kinderen kans op een toekomst.