Kampong stopt met roken

Per augustus 2023 worden alle sportparken in Utrecht rookvrij, hier lopen we wat voor op landelijke regelgeving die volgend jaar van kracht wordt. Bij Kampong doen we al enige tijd mee aan de Rookvrije Generatie dus het rookvrije sportterrein wordt een logische volgende stap.

Om het stoppen met roken gemakkelijker te maken organiseert Kampong voor haar leden in samenwerking met ikstopermee een cursusavond op woensdag 14 juni van 18.00 tot 22.30 in het clubhuis van Kampong Cricket op de Mytylweg 17. Ikstopermee is een effectieve cursus die op een intelligente wijze inzicht geeft in de tabaksindustrie en met handige info het stoppen met roken vergemakkelijkt (succesgarantie van bijna 70% en herhalingscursus bij geen succes).

De cursus kost normaal 100,– maar kunnen wij aanbieden voor 80,– (en wordt soms door de zorgverzekeraar vergoed). Aanmelden kan via de onderstaande link met kortingscode. Let op het aantal plaatsen is beperkt dus je moet er snel bij zijn.

Graag werken we mee om onze leden gezond te houden en ons terrein rookvrij, daarnaast is het een extra stimulans om met Kampongers samen de cursus te volgen. Dus fervente rokers van harte welkom: klik hier en zoek op Utrecht Kampong 14 juni met kortingscode Kampong20PK .