Kampong clubhuis dicht

Per vanmiddag 29 september 18.00 zal, vanwege de nieuwe landelijke richtlijnen, de horeca in het clubhuis van Kampong, het tennis paviljoen en het cricket paviljoen voor in ieder geval de komende 3 weken gesloten zijn.

Bij trainingen mogen geen ouders of begeleiders (m.u.v. de trainer) meer aanwezig zijn. Ook voor bezoekers en toeschouwers bij competitie wedstrijden gelden nieuwe regels: begeleiders van uit-teams mogen bij de wedstrijden aanwezig zijn, thuis teams alleen de coach, trainer en teammanager. Verder geen toeschouwers of bezoekers, ook het terras en de kleedkamers zijn gesloten.

Voor ouders die hun kinderen brengen voor trainingen en wedstrijden houdt dit in dat ze deze weer af moeten zetten en ophalen aan de poorten bij de ingang Mytylweg, de parkeerplaats P1 aan de Laan van Maarschalkerweerd of op P2 achter de hockeyvelden 7/8/9. Sporters plaatsen hun fietsen in de stalling bij P1 of ingang Mytylweg en lopen over het terrein.

Voor en na de trainingen en wedstrijden dienen sporters weer direct naar huis te gaan. Het verzoek tot registratie via de QR code blijft van kracht.

Wij begrijpen de maatregelen die de overheid ons oplegt vanuit de noodzaak om corona weer onder controle te krijgen en rekenen op je begrip.