Fietsen in het rek en niet bij de velden

Het valt op dat helaas niet iedereen zijn of haar fiets in het fietsenrek zet. Dit zorgt ervoor dat er kriskras over het terrein fietsen rondslingeren. Niet alleen ziet dat er heel slordig uit, maar het veroorzaakt ook overlast. Velden zijn niet meer goed bereikbaar voor sporters, fietsen staan soms voor de ingang van het veld zelf, de opgang naar het terras bij het clubhuis is niet meer goed bereikbaar, maar erger nog, hulpdiensten ondervinden hiervan ook overlast. 

Maak dus gebruik van de fietsenrekken op ons terrein. Het zijn er heel erg veel, dus er is echt genoeg plek voor iedereen. Parkeer in de stalling langs veld 8 en 9 of bij de ingang achter de Klapperboom op het parkeerterrein. 

En ja, dat betekent dus inderdaad dat je vanaf daar verder loopt over het terrein. En dus niet met je fiets tot aan het veld fietst.

Houd hier alsjeblieft rekening mee, zowel door de weeks, als in het weekend. Zo blijft het terrein veilig en toegankelijk voor iedereen. Alvast heel veel dank voor jullie medewerking.