ALS lenteloop in Bilthoven

Voor het 6e jaar op rij wordt de ALS Lenteloop in Bilthoven georganiseerd. Ondanks de coronamaatregelen is een prachtige Lenteloop voor de deelnemers georganiseerd. De ALS lenteloop is een super mogelijkheid om als sportteam samen en op afstand een leuke activiteit te ondernemen.

Dit jaar kun je tussen 24 mei en 6 juni meedoen met de FunRun van 5 of 10 km, op de dag en tijd die jij wilt. Of je de route loopt of rent, je zult onderweg van alles beleven. Zo voert de route langs markante gebouwen en bijzondere plekken in en om Bilthoven, kun je met je mobiel QR-codes scannen voor extra fun en wordt gezorgd dat je na de finish je vertrouwde medaille en bloemen in handen krijgt. En onderweg zijn er ook nog eens allerlei verrassingselementen.

Op zondag 6 juni wordt de Lenteloop feestelijk afgesloten met een livestream optreden van o.a. de Hermes House Band. En om het feestje compleet te maken, kun je binnenkort een lekkere BorrelBox bestellen voor 6 juni, waarvan de opbrengst naar de ALS Lenteloop gaat. Zo wordt het een sportief én gezellig feestje en steun je de strijd tegen ALS.

Inschrijven kan individueel of als team via deze link. Als je je vóór 1 april inschrijft verzeker jij jezelf van een echt Lenteloop-shirt, veel plezier!