Daan Groot Zwaaftink Erelid van Kampong

Gisteravond werd op de gezellige vrijwilligers barbecue van Kampong voetbal, voor hem ook niet volledig onverwacht omdat zijn vrouw en kinderen in het publiek zaten, Daan Groot Zwaaftink voor o.a. zijn enorme verdiensten voor Kampong heren 1, benoemd tot Erelid van SV Kampong.

Daan startte in het laatste jaar van de vorige eeuw in de hoofdmacht van Kampong en met name de laatste jaren maakte het team grote sprongen en bereikte onlangs de 3e divisie. Ook daarin had all time high topscorer Daan met meer dan 250 goals voor Kampong een hoofdrol.

Maar Daan zijn bijdrage aan Kampong was breder dan Heren 1, hij traint junioren teams, is al jaren lang mede organisator van het omni-toernooi en lag aan de basis van de Partou kinderopvang op Kampong.

Daan incorporeert het Blauwe Hart als geen ander, is haast dagelijks betrokken bij onze vereniging, inspireert en draagt zijn team en staat al te popelen om ook de club van Ereleden te enthousiasmeren. Daan van harte gefeliciteerd.

Na de huldiging hield Kampong boegbeeld, Erelid en eeuwig jonge Hans Créton een mooie terugblik op het rijke Kampong verleden aan de hand van het boek van Bart Jan Bekooij.