Kampong sluit zich aan bij het Gezondheidspact Utrecht

Als eerste Utrechtse sportvereniging heeft Kampong zich aangesloten bij het Gezondheidspact Utrecht. Het pact is een netwerk van verschillende Utrechtse organisaties , variërend van UMC Utrecht, Utrecht Natuurlijk, wijkorganisaties tot de Rabobank, met als gemeenschappelijk doel een gezond en leefbaar Utrecht. Landelijk nemen onder andere KNHB, KNVB en Eredivisie cv deel. 

Juist nu zien we hoe belangrijk een sportvereniging is voor de lichamelijke en mentale gezondheid. Maar ook de sociale component mag daarbij niet uit het oog verloren worden. Daarom doet Kampong graag mee aan dit initiatief.

Gezond en sportief bewegen op breedte- en topniveau staat voor ons voorop. Maar we besteden ook aandacht aan de zaken eromheen: een gezonde leefstijl en gezonde voeding gaan hand in hand met sporten.  Het aanbieden van gezonde, lokale voeding is daarom een logische stap.  In de afgelopen periode hebben we hier al stappen in gezet, dit voorjaar 2022 zullen we meer resultaten zichtbaar maken in samenwerking met onze horecapartner NR14.

Zo werkt Kampong verder aan haar ambitie om een sportcommunity te zijn die midden in de Utrechtse samenleving staat.