Kampong klaar voor start seizoen.

In de zomer is veel werk verzet om Kampong voor het nieuwe seizoen er fris bij te hebben staan. De hockeyvelden 5/6 zijn volledig vernieuwd, de trappen op de voetbaltribune zijn verbeterd, de hockeytribune is voltooid en vanwege de waterval in juni zijn drie squash banen vernieuwd en is een waterprotectie bij de voetbaltunnel aangelegd. De komende maand zal een nieuw hek om de perscontainer worden geplaatst en komen er nieuwe fietsenrekken zodat de capaciteit wordt verdubbeld.

Met behulp van vakantiewerkers Tijmen en Mees Hoffmann en vrijwilligers Sebastian Archbold en Engel Koolhaas zijn de kleedkamers op de domeinen, het gebouw K en Sam’s place in de Kampong kleuren geschilderd. Nu staan ze er weer strak op.

Op de foto poseren een trotse Samuel en Gijs bij hun opgefriste gebouw. Zij hebben zich afgelopen jaar ingezet om veilig en schoon op Kampong te sporten. Je kunt daarbij helpen door vuil niet te laten slingeren en in de containers te gooien, zo houden we Kampong schoon.

Gijs gaat na zijn tussenjaar in september weer naar school. Wij zoeken voor 24 uur per week een opvolger voor hem, als je geïnteresseerd bent neem dan contact op met Ger Offringa via 06-22606610 of federatiemanager@kampong.nl.

Kampong is helemaal klaar voor een nieuw sportief seizoen, hartelijk welkom.