Kampong gaat langzaam weer open

Het kabinet kondigde vandaag aan dat de versoepelingen per woensdag 19 mei definitief doorgaan. Ook voor Kampong betekent dit dat we geleidelijk weer open kunnen en dat is goed nieuws.

We kijken ernaar uit om jou weer op Kampong te mogen ontvangen. Wel drukken we iedereen op het hart om je aan de onderstaande regels te houden. Daarmee maken we het de medewerkers van de horeca makkelijker om jou op een gastvrije manier te ontvangen én houden we het veilig voor elkaar.

Horeca

  • Alleen de terrassen buiten zijn open: voor het clubhuis en op het voorplein. De openingstijden zijn van 08.30-20.00 uur;
  • Maximum van 50 bezoekers per terras;
  • 2 personen per tafel op 1,5 meter afstand. Gezinnen hoeven geen afstand te houden en mogen met meer dan twee personen aan één tafel zitten;
  • Bezoekers jonger dan 13 jaar mogen met meerdere personen aan één tafel zitten zonder onderlinge afstand;
  • Bestellen gaat via de QR-codes op tafel: je voert je naam en telefoonnummer in voor de registratie. Je bestelling wordt aan tafel geserveerd;
  • Vooraf reserveren is niet mogelijk;
  • De toiletten zijn open, in het clubhuis is een mondkapje verplicht;
  • Kleedkamers blijven gesloten.

Toegang voor ouders
Ouders mogen per woensdag weer het terrein op. Het is niet toegestaan om langs de lijn te staan. Ouders kunnen wel plaatsnemen op het terras als daar plek is.

Reserveren squashbanen
Ook de squashbanen zijn weer geopend. Registratie is daar vooraf verplicht via het reserveringssysteem. Je kunt hier een baan boeken.

Basisregels blijven belangrijk
We verwachten dat iedereen zich goed aan deze regels houdt. Ook de landelijke basisregels zoals het wassen van je handen en de 1,5 meter afstand blijven onverminderd belangrijk. En bij (milde) klachten blijf je natuurlijk gewoon thuis. 

Dit is een eerste stap en daar hebben we erg naar uitgekeken. Als we ons allemaal aan de regels houden, kunnen we hopelijk snel meer versoepelingen tegemoet zien. Helemaal als het aantal gevaccineerden stijgt. We kijken dan ook uit naar een mooie sportzomer op Kampong!