Henk Taheij overleden

Heden ontvingen wij het verdrietige bericht dat op 7 maart op 83 jarige leeftijd is overleden Henk Taheij, lid van verdienste van de SV Kampong. Henk was binnen onze vereniging een markant en graag gezien persoon. Hij heeft vele jaren lang zijn energie en tijd gegeven aan de organisatie van Kampong Voetbal en Kampong Jeu de Boules.

Bij voetbal was hij vele jaren lang nauw verbonden met de senioren en de jeugd. Vanaf de oprichting in 1986 tot 5 jaar geleden was Henk behalve een actieve Jeu de Bouler ook druk met het beheer van de accommodatie.

In 1994 werd Henk clubkampioen Jeu de Boules. Daar bovenop heeft hij ruim 20 jaar met grote inzet het accommodatiebeheer van het totale complex gedaan. Hij was een echte Kamponger en vrijwilliger. Daarvoor heeft hij in 1991 de prestigieuze TinusWelle-prijs ontvangen. Kampong zal altijd met Henk verbonden blijven.

Bestuur SV Kampong

De afscheidsbijeenkomst is vrijdag 15 maart 2019, om 14.00 uur in crematorium Domstede, Proostwetering 8, te Utrecht. Na afloop is er een informeel samenzijn in het restaurant van het crematorium.