Gezonde start van de tweede seizoenshelft

Eindelijk weer met lekkere temperaturen de velden op. Tijd om te genieten en presteren. Ben jij ook fit en vol goede voornemens aan de tweede seizoenshelft begonnen?

Wij hebben de komende Super Sunday op 13 maart wat leuks voor iedereen die van lokaal én gezond houdt. Naast de vertrouwde (en heerlijke) koffie van Nr14 staan er op het plein voor het clubhuis een aantal ondernemers om jullie van allerlei lekkers te voorzien.

Onze buren van de Moestuin zijn er met producten uit hun kassen, Local 2 Local laat je kennismaken met verrassingen uit regio Utrecht en de jonge brouwers van De-Grow Lab brengen hun non-alcoholische Kombucha mee. Vanuit de binnenstad komt Kauai met smaakvolle, gezonde wraps. En van nog dichterbij (Fort Lunet 1) zijn onze buren van Grounded er met heerlijke snacks. Alsof dat nog niet genoeg is zal Tenzing er ook zijn met hun natuurlijke energy drinks.

Mocht je ondanks jouw super gezonde levensstijl nog niet overtuigd zijn van je fitheid, laat je dan checken door Fysio Holland Medicort. Normaal in het clubhuis, nu ook op het voorplein.

Zien we jou zondag van 12:00 tot 17:00 uur ?  Wij zijn er klaar voor en hopen er samen met jullie een sportieve en gezonde tweede seizoenshelft van te maken.