Traiectum Masterclass Teams & Team Spirit

De All Blacks’ uit Nieuw Zeeland is één van de zeldzame teams dat constant presteert op het hoogste niveau. De grote vraag is: ‘Hoe doen zij dit en hoe maak je van verschillende sportprofielen een succesvol team?’

Op dinsdag 5 juli is de Traiectum Masterclass Teams & Team Spirit in Zwembad Krommerijn, waarbij Dr. Marian Thunnissen en Prof. Dr. Paul Boselie hun expertise inzetten om coaches en trainers te inspireren. Kortom, dé experts op het gebied van Team Spirit en Teamperformance! Beiden hebben een groot enthousiasme voor sport, geven een presentatie en gaan graag in gesprek. Ben je trainer of coach bij Kampong dan kun je je hier aanmelden.

Datum & tijd: 5 Juli 2022 van 16:00-18:30, Locatie: Zwembad Krommerijn, te Utrecht

Voorlopig programma:
16:00 – 16:15 uur | Inloop
16:15 – 16:20 uur | Opening
16:20 – 16:40 uur | Trots, Groei & Uitdagingen
16:40 – 17:25 uur | Verdieping Teams & Team Spirit
17:15 – 17:50 uur | Kennisuitwisseling o.b.v. verschillende perspectieven
17:50 – 18:30 uur | Afsluiting & Borrel

Marian Thunnissen is onder andere lector Dynamische Talentinterventies bij het Fontys Kenniscentrum Leven Lang Ontwikkelen. De persoonlijke onderzoeksinteresse van Marian ligt in talentmanagement en HRM in organisaties van professionals. Voor Marian is het belangrijk om de brug te slaan tussen de wetenschap en de praktijk. Daarbij heeft zij sociale en organisatiepsychologie gestudeerd. Ook is Marian geïnteresseerd in de invloed van de context en actoren in die context op de ontwikkeling en uitvoering van talentbeleid.

Paul Boselie is professor op het gebied van vraagstukken van dienstverlenende organisaties met een publieke functie aan de afdeling Bestuurs- en organisatiewetenschap van de Universiteit Utrecht. Paul houdt zich bezig met vraagstukken als:

* Hoe kunnen we het beste uit medewerkers halen?
* Welke vormen van aansturing zijn het meest effectief in specifieke organisaties?
* Hoe kunnen we het beste uit medewerkers en dus sporters of coaches halen?

Verder is Paul gespecialiseerd op onderwerpen zoals talentmanagement, prestatiemanagement, strategisch human resource management en de performance van publieke/non-profit organisaties.