Selectie nieuwe horecapartner Kampong

Onze huidige horecapartner Nummer Veertien zal in ieder geval tot en met 30 juni 2020 de horeca op Kampong verzorgen. Voor de periode daarna zijn we op zoek naar een nieuwe horecapartij, waarbij ook Nummer Veertien is uitgenodigd om in te schrijven.

Met het nieuwe clubhuis van Kampong wordt een unieke locatie geboden, in tegenstelling tot clubhuizen op andere verenigingen is Kampong vrijwel het gehele jaar open. En iedere dag is er veel te doen; naast de reguliere wedstrijden in het weekend en de doordeweekse trainingen wordt er getraind door nationale teams en selecties, worden er sportdagen gehouden en sportkampen in de vakantie periode. Ook de huurders in het pand als Medicort, Partou kinderopvang en Ubuntu Sport trekken veel bezoekers. Daarnaast streeft de gemeente Utrecht naar versterking van het sport en recreatiegebied Maarschalkerweerd, een ontwikkeling waar Kampong graag bij aanhaakt.

Kampong zoekt een actieve horecapartner die het verenigingsleven begrijpt en met gastheerschap, gezonde voeding, een gezellig drankje en ondernemerschap een sportieve bijdrage levert aan de sfeer en financi├źn van de vereniging. En die een enthousiaste rol kiest bij het organiseren van kleine en grote evenementen.

Ben jij die partner of ken je een partner die interessant is, vraag dan het aanbestedingsdocument op of tip de penningmeester van de Federatie Engel Koolhaas of de federatiemanager Ger Offringa . Met de aanbesteding verwachten we een horecapartij te vinden die het fraaie nieuwe clubhuis met plezier en elan versterkt, zodat de leden zich hier helemaal thuis voelen.