Kampong Voetbal wint tweeluik van Be Quick en gaat door naar de finale ronde

Afgelopen zondag won het eerste elftal van Kampong Voetbal het tweeluik tegen Be Quick 1887 uit Groningen voor de nacompetitie. Hiermee gaan zij door naar de finale om promotie naar de Derde Divisie. En dat na slechts één jaar in de Vierde Divisie. Een ongekend knappe prestatie van het team van hoofdtrainer Frank Bruijnis, die bezig is aan een zeer succesvol eerste seizoen.

Aanstaande donderdag en zondag verwacht het team de zegetocht door te zetten met finale wedstrijden tegen JOS Watergraafsmeer uit Amsterdam. Donderdag om 20.00 uur is de heenwedstrijd op Sportpark Drieburg in Amsterdam. Zondag speelt Kampong vervolgens thuis. De aftrap is om 14.30 uur op het hoofdveld aan de Laan van Maarschalkerweerd.

Kom het team aanmoedigen want de wedstrijden leveren een fantastisch kijkspektakel op en we hebben life muziek. Wordt ook Vriend van Kampong Voetbal voor een jaar lang kijkplezier en ontvang die fraaie Kampong sjaal. Hard nodig want zondag wordt het 28 graden, perfect weer voor een mooi voetbalfeestje, graag tot dan.