Groots sportspektakel a.s. zondag 18 juni rondom Stadion Galgenwaard

Op zondag 18 juni 2023 opent het Park voor Sport van 11.00 tot 15.00 in Utrecht-Oost rondom stadion Galgenwaard voor alle Utrechters! Mooie sportieve events en demonstraties, deelname is gratis.

De parkeerplaatsen worden sportvelden voor skateboarding, BMX, freestyle voetbal en hockey clinics. Het groen rondom de Kromme Rijn wordt een park waar allerlei urban sports als yoga en kickbocksen plaatsvinden. De Kromme Rijn wordt een arena voor waterpolo en roeiwedstrijden. Het stadion is een plek om van te abseilen. Er wordt geskate op het fietspad, gedanst op het asfalt en de de parkeerplaats is een sprintbaan. Laat je inspireren en testen op het gebied van vitaliteit. Ontdek hoe hoog je kunt springen en meet je aan de topsporters van de clubs.

We creëren vijf sportpleinen.
1.  Classic sports area
2. Street area & martial arts
3. River Pool
4. Outdoor sports area
5. Test area

Maar ook doordeweeks zijn er, inhakend op de Dutch Health Week al veel leuke events op Kampong waar iedereen deze week kan aanhaken:


Kom jij met ons in beweging als afsluiting van de Dutch Health Week? Breng dan op zondag 28 juni tussen 11.00 en 15.00 een bezoek aan het Park voor Sport bij het stadion Galgenwaard en Maarschalkerweerd en maak kennis met alle sportmogelijkheden die Utrecht-Oost te bieden heeft! Alle informatie over dit sportspektakel tref je hier aan.