De bal gaat weer rollen!

Komend weekend trappen wij het nieuwe hockey en voetbal seizoen af op Kampong. Wij kijken er enorm naar uit jullie weer langs de velden te treffen. Hopelijk spoedig weer in grote getale maar voor nu nog rekening houdend met de huidige en hopelijk laatste maatregelen. 

Graag jullie aandacht voor het volgende:

  • Ouders zijn welkom langs de lijn maar op 1,5 meter. Langs alle velden staan blauwe stippen zodat duidelijk is waar je mag staan. Ook op de tribunes zijn gemarkeerde zitplaatsen. 
  • Kom alleen als je gezond bent. Blijf bij twijfel thuis, test jezelf of laat je testen bij Corona gerelateerde klachten. 
  • Het terras van NR14 is open (op basis van zitplaatsen) maar enkel te bereiken via het clubhuis. De tribune en het terras zijn gescheiden middels een hek. Er is een coffee to-go punt op het voorplein. 
  • Kom zoveel mogelijk op de fiets. Dit geldt met name ook voor zondag i.v.m. wedstrijd FC Utrecht. Fietsen moeten in de stalling geparkeerd worden, dus niet bij de velden zodat bij calamiteiten hulptroepen erbij kunnen. 

Wij hopen uiteraard dat de maatregelen in de komende periode afgebouwd kunnen worden. Hier hebben wij jullie ook voor nodig. Daarom willen wij jullie allen vragen de maatregelen zo goed mogelijk in acht te nemen. 

Wij wensen iedereen bij deze vast een mooi en sportief weekend en seizoen toe. Tot snel op Kampong!