Overlijden Arnaud Naeff

Gisteravond is, op zijn club en te midden van het hockeybestuur, Kampong icoon en Erelid Arnaud Naeff op 86 jarige leeftijd overleden. Arnaud Naeff was ruim zeventig jaar lid van Kampong hockey en heeft in die jaren enorm veel teams getraind. Maar ook in besturen en commissies bij hockey en andere Kampong verenigingen was Arnaud zeer betrokken.

Een van de mooiste momenten met Arnaud was het kampioenschap van Hockey heren 1 in 2016-2017. In dit team zaten spelers die jarenlang door hem in de jeugd getraind waren, bij de huldiging was er een glansrol voor hem weggelegd. Maar Arnaud kon ook net zo goed genieten van mooi spel bij de breedteteams. Iedereen kende Naud en Naud, met zijn kenmerkende stem en dictie, kende iedereen.

Het overlijden van Arnaud raakt Kampong vol in het blauwe hart, hij was voor velen de ziel van onze vereniging. In een uitgebreid in memoriam volgende week zullen we verder stilstaan bij de verdiensten en persoonlijkheid van Arnaud. Wij gaan zijn liefde enorm missen en wensen zijn familie en vrienden veel sterkte toe.

Op de vide bij Kampong en op internet is een condoleanceregister geopend. In de geest van Arnaud gaan de wedstrijden (met een minuut stilte), trainingen en overige activiteiten door.