Opstart competitieseizoen Kampong

Dit weekend starten de eerste competitie wedstrijden op Kampong en zal het weer drukker worden op het sportcomplex. Om dit in goede banen te leiden zijn de volgende voorzieningen getroffen om de drukte, met name in het clubhuis, af te remmen en te verspreiden. Zo kan er veilig gesport worden:

  • Onder de luifel van het clubhuis is een extra koffie/thee/drank verkooppunt gerealiseerd. Samen met de punten bij cricket en tennis is het zo mogelijk dat iedereen ook buiten van de horeca gebruik kan maken.
  • Bij de ingang van het clubhuis staan toezichthouders die het aantal bezoekers in het clubhuis en op het terras reguleren. Enige toegang tot het clubhuis en terras is via de hoofdingang. Indien het te druk wordt of de buitenruimte vanwege bijvoorbeeld regenbuien niet te gebruiken is, worden beperkt bezoekers toegelaten. In het clubhuis en op het terras/tribune wordt geplaceerd.
  • Sporters en bezoekers graag kort voor de wedstrijd aanwezig (vanaf 30 minuten voor aanvang). Na de wedstrijd alleen blijven bij voldoende zitplaatsen. Aantal toeschouwers beperken tot zoveel als noodzakelijk.
  • Kleedkamers zijn in het weekend gesloten.
  • Routing terrein: kom zoveel als mogelijk op de fiets (juist dit weekend omdat er ook nog NK atletiek is bij Hellas), plaats deze in de officiële stalling en loop over het terrein naar het veld. Als je met de auto komt hou dan de geadviseerde parkeerplaats aan (zie kaartje) om de looproutes zo kort als mogelijk te houden.
  • Registreer je, eventueel vooraf, met de QR codes die je bij de ingangen, horeca en hieronder aantreft.

Voor additionele informatie raadpleeg de website van de specifieke Kampong verenigingen. We gaan er een mooi weekend van maken.