Nog volop activiteiten in de komende periode

Ondanks dat de voetbalcompetitie naar de winterstop toegaat is er de komende tijd nog veel te beleven op Kampong. Op 21 december staat het duel in de tweede ronde van de KNVB Beker tussen Hercules en Ajax gepland, deze wedstrijd wordt gespeeld in de Galgenwaard en is helaas al uitverkocht.

Maar als je deze wedstrijd met je team of voetbalvrienden in een gezellige sfeer wil beleven, kom dan naar Kampong. Op 21 december om 18.45 trappen ze af en in ons clubhuis kun je op grote schermen de wedstrijd volgen. Ook kun je vooraf de juiste uitslag voorspellen en maak je kans op een gratis kannetje bier en bittergarnituur.

Op 20 december is de bekerwedstrijd tussen Feyenoord en Utrecht, als je niet helemaal naar de Kuip wilt reizen kom dan ook naar Kampong, om 21.00 zenden we de wedstrijd uit.

Wil je live een wedstrijd van top klasse kijken kom dan aanstaande zaterdag 9 december om 15.30 naar Kampong voor de derde divisie topper Kampong RKAV Volendam. Om in de stemming te komen klinkt de palingsound vanaf 3 uur in het clubhuis, graag tot dan.