Vanaf maandag 22 mei* verzoeken we iedereen dringend alleen de toegang/ingang tot het sportpark vanaf de Mytylweg te gaan gebruiken. En dus bij voorkeur tijdelijk niet de toegang tot het sportpark vanaf de Laan van Maarschalkerweerd te gebruiken. Maandag 22 mei gaat de aannemer bouwhekken plaatsen op de plaats waar de hockeytribune gerealiseerd wordt. Dit is bij de ingang/toegang vanaf de parkeerplaats van de Laan van Maarschalkerweerd langs het asfaltpad, op de plek waar nu de fietsenrekken staan bij het oude hoofdveld van hockey. Het asfaltpad wordt ook smaller door de bouwhekken (dit is tot begin juli het geval). De fietsenrekken aan de kopse zijde van het oude hoofdveld worden verplaatst naar het grasveld aan de kopse zijde van de hockeyvelden 7, 8 en 9.

 

Daarmee wordt ook het looppad tussen de tennisbanen en het hoofdveld hockey afgesloten. Het (oude) clubhuis is alleen bereikbaar via de hoofdentree, dit is via de entree midden op het sportpark (tegenover het houten bruggetje naar veld 6).

 

Overlast beperken
De aannemer doet er alles aan om de overlast tijdens de bouw tot een minimum te beperken. Nogmaals dringen wij er bij iedereen op aan om de borden op het sportpark goed te lezen en je hieraan te houden. Dus niet over het bouwhek heen klimmen als er een bal overheen gaat: die bal wordt de volgende dag door de aannemer keurig netjes in het clubhuis afgeleverd.

 

Wil je meer informatie of heb je vragen over de bouw? Mail dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Wil je weten welke gevolgen de bouw voor jou heeft, kijk dan op de site van jouw sportvereniging.

 

* Eerder was de datum voor deze wijziging 15 mei. Op 17 mei spelen de heren van Kampong Hockey een play-off wedstrijd, we hebben dus besloten de afsluiting naar 22 mei te verschuiven.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner