nominaties sportmanvrouw2017fotoKampongers Diederik Hageraats, Malou Phenninckx en Sander de Wijn zijn dit jaar genomineerd voor de prestigieuze jaarlijkse verkiezing tot Sportman of Sportvrouw van omnivereniging S.V. Kampong. De winnaar wordt op 14 januari 2018 tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst in het Clubhuis bekend gemaakt.

 


De motivatie achter de nominaties (in alfabetische volgorde) zijn:

nominaties sportmanvrouw2017 2 

Deze genomineerden werden gekozen uit een ‘longlist’ van Kampongers, die wij niet ongenoemd willen laten. Quirijn Caspers, Alexander Cox, Martijn van der Graaf, Daan Groot Zwaaftink, David Harte, Martijn Havenga, Constantijn Jonker, Björn Kellerman, Willeke Kemp, Robbert  Kemperman en Jolien van Vliet completeren de lijst door hun bijzondere prestaties op de velden van Kampong.De verkiezing van Sportman/Sportvrouw wordt al 30 jaar georganiseerd door de Commissie Sportman/Sportvrouw van Kampong. Deze onafhankelijke commissie bestaat thans uit 21 betrokken leden uit de verschillende takken van sport op Kampong. 

Om in aanmerking te komen voor deze jaarlijkse verkiezing, moet de sporter voor Kampong een (inter)nationaal of lokaal belangrijke prestatie hebben verricht. Teams komen niet in aanmerking.

 

De winnaar Sportman of Sportvrouw ontvangt een prijs van 500 euro. Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door Groenland Counsel.

De prijzen voor de andere genomineerden worden beschikbaar gesteld door Bas Makelaars, Sleper Schilderwerkenen Eerlijk met Recht.

Wij zijn deze sponsoren zeer erkentelijk voor hun bijdragen, zonder hen waren de prijzen voor Sportman/vrouw van Kampong niet mogelijk geweest.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner