NY2018 1Zondag 14 januari 2018 was het zover, de opening van het nieuwe clubhuis van SV Kampong! Een drukbezochte happening waarin tevens werd geproost op het nieuwe jaar. Federatievoorzitter Thijs Otto van Es stond stil bij het proces en vooral de externe partijen en vrijwilligers die een bijdrage hebben geleverd aan dit prachtige project.


Externe partijen die een groot aandeel hebben gehad zijn de Gemeente Utrecht, de Rabobank, Architect Jan Bakers, Bouwbedrijf Cornelissen en de Stichting Waarborgfonds voor de Sport. Wethouder Paulus Jansen sprak zijn bewondering uit voor de verschillende takken van sport van SV Kampong voor het gezamenlijke resultaat waarna hij op feestelijke wijze het clubhuis officieel heeft geopend.

 

De Tinus Welle Prijs, die elk jaar wordt uitgereikt aan een vrijwilliger van SV Kampong die een bijzondere prestatie heeft verricht is dit jaar uitgereikt aan “alle vrijwilligers die een bijdrage hebben geleverd aan het nieuwe clubhuis”. Projectleider Arjen van Ree heeft de prijs symbolisch in ontvangst gekregen van Thijs Otto van Es.

Tijdens de opening zijn Thijs Otto van Es, Roland van den Berg, Michiel Groenland, Quirijn Caspers, Constantijn Jonker, Martin Beekman, René van der Horst, Piet van Ameijde en Diederik Hageraats benoemd tot erelid van SV Kampong. Rob Tamminga heeft een speld ontvangen voor zijn 50-jarige lidmaatschap van Kampong Voetbal.

 

De sportploeg van het jaar 2017 is Hockey Heren 1 geworden. Dit jaar was er ook een nieuwe prijs voor de jeugd sportploeg van het jaar. De prijs is gegaan naar Voetbal JO19-1.

 

Sander de Wijn is uitgeroepen tot Sportman van het jaar 2017.

 

(Later meer tekst en foto's)

 

NY2018 1

 

NY2018 2

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner