Hockey H1 Sportploeg 2016Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in een volgepakt clubhuis afgelopen zondag 8 januari zijn er zo als gebruikelijk weer een aantal mensen in het zonnetje gezet.  Allereerst  heeft de voorzitter van de Federatie, Thijs van Es benoemt dat 2017 een heel belangrijk jaar is voor de SV Kampong, de oplevering van het nieuwe clubhuis, het afbreken van het oude clubhuis, het nieuwe kunstgrasveld voor Hockey, de te bouwen tribune, de nieuwe tennisbanen, de nieuwe satelliet bij tennis en de aankondiging van een aspirant lid “CTC Fietspartner”, deze organiseren elke week mooie fietstochten door de omgeving, vertrek vanaf het cricket clubhuis.

 

 

Tim van Oosterum en Floris Schneemann kregen de 50 jarige verenigingsspeld opgespeld, Kees Roovers, oud-voorzitter van Kampong Hockey, is benoemd tot ERElid van SV Kampong.  Met zijn enorme staat van dienst een meer dan terechte onderscheiding!

 

Traditie getrouw waren er drie genomineerden voor de sportploeg van het jaar: dit jaar waren dat: Voetbal Meiden MF12, Hockey heren 1, Squash Heren 2. Uiteindelijk hebben de Heren van Hockey 1 deze strijd gewonnen, doorslaggevend was dat zij kampioen zijn geworden van de Europese Hockey league.

Hockey H1 Sportploeg 2016 

Voor sportman/vrouw waren er ook drie genomineerden:  Quirijn Caspers, Minas Minasyan en Marijn Veen.  De winnaar Sportman of Sportvrouw ontvangt een prijs van 500 euro. Deze prijs wordt dit jaar beschikbaar gesteld door Groenland Counsel. De prijzen voor de andere genomineerden worden beschikbaar gesteld door Bas Makelaars, Sleper Schilderwerken, Zussen Lobby Restaurant en Eerlijk met Recht.

Uiteindelijk heeft Quirijn Caspers deze strijd gewonnen.

Quirijn Caspers sportman 2016 1 

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

 

(foto's volgen nog)

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner