De bouw loopt nog steeds volgens prognose. Komend weekend wordt er zelfs door de aannemer doorgewerkt om alles zoveel mogelijk gereed te hebben volgens de afgesproken opleveringsdatum. Op vrijdag 19 mei staat de officiële oplevering gepland.

 

Planning: 22 mei nieuwe clubhuis open
Op zondagavond 21 mei worden de bestaande meubels overgebracht naar het nieuwe clubhuis (deze zomer komen er nieuwe meubels). Maandag 22 mei is het zover! Het nieuwe clubhuis is dan open. De keuken, de bar en de kleedkamers kunnen de leden gebruiken.

 

Sloop oude clubhuis in week 29 mei
Het clubhuis is dan nog niet voor 100% klaar. Er zijn op verschillende plekken nog mensen aan het werk. Vanaf 22 mei is het bestaande clubhuis niet meer toegankelijk.  In de week van 29 mei start men met de sloop van het huidige clubhuis.

 

Welke werkzaamheden gebeuren er o.a. de komende tijd?
Het schilderen van de vloeren en de wanden.
Het plaatsen van de keuken en de bar.
Het realiseren van de tribunes en het terras rondom het nieuwe clubhuis.

 

Opslag zand op parkeerplaats
Op de parkeerplaats aan de Laan van Maarschalkerweerd is een deel afgezet vanwege de opslag van zand en lava van het bestaande hoofdveld. Het zand en lava zullen hergebruikt worden voor de ondergrond van het nieuwe hoofdveld. Tot die tijd blijft de zandberg deels op de parkeerplaats liggen, waardoor er minder parkeerplaatsen beschikbaar zijn.


Overlast beperken
De aannemer doet er alles aan om de overlast tijdens de bouw tot een minimum te beperken. Nogmaals dringen wij er bij iedereen op aan om de borden op het sportpark goed te lezen en je hieraan te houden. Dus niet over het bouwhek heen klimmen als er een bal overheen gaat: die bal wordt de volgende dag door de aannemer keurig netjes in het clubhuis afgeleverd.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner