Sportprijs-Utrecht-logo 2016Met twee nominaties dingt Kampong ook dit jaar weer mee naar de Utrechtse Sportprijzen. Hockey Heren 1 en Hockeycoach Alexander Cox zijn allebei genomineerd. Heren 1 als sportploeg 2016, Alexander als coach. Een mooie erkenning voor de prachtige prestaties van het team in het afgelopen seizoen. Gefeliciteerd mannen!

 

 

STEMMEN
Vanaf nu kan er gestemd worden op je favorieten. Voor Alexander via:
 http://www.sportprijs-utrecht.nl/stemmen-sportcoach-2016/.
En voor Hockey Heren 1 breng je hier je stem uit: http://sportprijs-utrecht.nl/stemmen-sportploeg-2016/
Stemmen kan tot 8 februari a.s.

 

JURY
De onafhankelijke jury heeft de verschillende voordrachten en prestaties beoordeeld. De jury Sportprijs Utrecht bestaat uit: Pim van Esschoten (namens de pers), Bert Kous (namens RTV Utrecht), Marian ter Haar (namens de breedtesport), Hans Spekman (oud-wethouder sport en Utrechtse sportliefhebber) en Niels Kerstholt (oud-shorttracker en Sportman Utrecht 2014 namens de topsport).

 

PRIJSUIREIKING 15 FEBRUARI
Op woensdag 15 februari 2017 worden op een feestelijke avond in de Jaarbeurs Utrecht de winnaars gehuldigd in de verschillende categorieën. Ook worden op deze avond de winnaars van de Utrechtse Sportfoto van 2016 bekendgemaakt.

 

ORGANISATIE
De organisatie van de Sportprijs Utrecht is in handen van de VSU (Vereniging Sport Utrecht) in opdracht van de gemeente Utrecht.

 

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner