Kees RooversTijdens de nieuwjaarbijeenkomst van zondag 8 januari jl. is Kees Roovers, oud-voorzitter van Kampong Hockey en Federatie commissaris, benoemd tot erelid van SV Kampong.  Met zijn enorme staat van dienst een meer dan terechte onderscheiding!

 

 

BEVLOGEN BESTUURDER
Kees is negen jaar als bestuurder actief geweest voor Kampong Hockey. Eerst als penningmeester, daarna 5,5 jaar als voorzitter. Een bevlogen bestuurder met veel energie, charme en geduld. Met altijd een luisterend oor en begrip voor andere standpunten en steeds op zoek naar concrete oplossingen.

 

GROEI
Onder zijn voorzitterschap maakte de club een spectaculaire groei door, werden er drie nieuwe velden aangelegd en moeilijke financiële omstandigheden omgebogen naar een stabiele begroting. Kees professionaliseerde de organisatie en heeft een belangrijke rol gespeeld bij de realisatie van het nieuwe clubhuis en hoofdveld die na jarenlange voorbereidingen later dit jaar in gebruik zullen worden genomen.

 

GEZICHT VAN KAMPONG
In zijn voorzittersjaren was Kees hét gezicht van Kampong Hockey bij partijen als de gemeente Utrecht, de KNHB, Vereniging Sport Utrecht (VSU), andere hoofdklasseverenigingen, sponsoren, spelers en coaches. Én maakte hij zich sterk voor de oprichting van de nieuwe Utrechtse hockeyvereniging UNO om zo bij te dragen aan het oplossen van de wachtlijstproblematiek voor kinderen uit Utrecht die willen hockeyen. Ook gaf Kees invulling aan de maatschappelijke rol van Kampong door de verbinding die is aangegaan met The Hunger Project.

 

TOPSPORTAMBITIE
Op Kees’ initiatief werd de topsportambitie van Kampong Hockey geformuleerd. En met succes! De heren wisten de afgelopen jaren steeds de play-offs om het landskampioenschap te halen en niet te vergeten de prachtige overwinning in de Euro Hockey League (EHL) in seizoen 2015-2016. Ook de dames hebben de afgelopen jaren een stijgende lijn laten zien. Waarbij er steeds gestreden werd en wordt om de vierde plek in de hoofdklasse.

 

INNOVATIES
Vrijwilligers met ideeën kregen groot vertrouwen van Kees. Daarmee wist Kees het innovatieve karakter van Kampong Hockey te stimuleren. Mooie voorbeelden hiervan zijn een tweetal primeurs in hockeyland: de Kampong-App  en het zeer succesvolle Kampong TV.

Kortom een bestuurder met een enorm blauw Kampong-hart, die het erelidmaatschap van SV Kampong meer dan verdient!

 

Kees, van harte proficiat!

 

Kees Roovers

 

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner