Raymond WoesthoffNa een jaar als interim Federatie Manager gewerkt te hebben neem ik tevreden afscheid en introduceer hierbij onze nieuwe Federatie Manager: Raymond Woesthoff.
Raymond is op maandag 8 mei in dienst van de Federatie aan het werk gegaan. Raymond heeft een ruime ervaring als manager, oa heeft hij 7 jaar bij UVV in een gelijkwaardige functie gewerkt en daar mooie resultaten geboekt. Met plezier dat de Federatie een deskundige Federatie Manager heeft gevonden neem ik afscheid en breng hem de komende periode nog de nodige kennis van Kampong bij.

 

Het is een enthousiaste man en ervaart hoe bijzonder Kampong is. Inmiddels heb ik hem al met veel Kampongers kennis laten maken. Samen met de voorzitter, Thijs van Es gaat hij aan de slag om deze uitdaging tot een succes te brengen. Ik heb gemerkt dat hij snel alles oppakt en heb het volle vertrouwen dat hij er iets moois van gaat maken. Zijn hart begint al blauw te kleuren. Ik wens Raymond veel plezier en succes met deze nieuwe uitdaging.

 

Een ieder bedankt voor het vertrouwen die ik van vele Kampongers heb mogen ontvangen. Ik hoop dan ook dat Raymond hetzelfde mag ervaren en dat hij voor Kampong een extra toegevoegde waarde mag zijn.
Groet
Ernst van der Pas

 

Ernst van der Pas

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner