Logo medicort CMYKOok na de winterstop kunnen alle leden van SV Kampong gebruik maken van een gratis inloopspreekuur fysiotherapie van Medicort. Locatie: kleedkamer K naast hockeyveld 2. De spreekuren zijn (geldig vanaf 20 februari):

 

- Maandag 18.00-19.00 uur Jeugd
- Dinsdag 19.00-20.00 uur Algemeen
- Woensdag 18.00-19.00 uur Jeugd
- Donderdag 19.00-20.00 uur Algemeen
- Zaterdag 8.30-10.30 uur Algemeen

 

Bel voor meer informatie: 088 – 7080800 of kijk op www.medicort.nl

 

 

Voordelen van een inloopspreekuur
Ben je in het weekend geblesseerd geraakt? Kom dan even langs op een inloopspreekuur. Sporters kunnen binnenlopen zonder afspraak. Een verwijsbrief van een huisarts of medisch specialist is niet nodig. De fysiotherapeut onderzoekt de blessure en geeft advies. Maar ook voor vragen of advies over bewegen kun je bij ons terecht. Het inloopspreekuur is voor alle sporters van SV Kampong. Recreatief, semi-prof en topsport. Voor jong en oud.

  

SportsClinic voor Sportmedische Zorg
Naast de fysiotherapie van Medicort kun je voor b.v. sportmedische onderzoeken terecht bij SportsClinic. Dit is een samenwerkingsverband tussen het St. Antonius Ziekenhuis en Medicort. Hier kun je naast sportmedische onderzoeken terecht voor alle sportmedische zorg onder één dak. Meer informatie over SportsClinic vind je op www.sportsclinic.nl.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner