Edsel Brandsen erelidTijdens het pre-opening diner op donderdag 18 mei werd Edsel Brandsen verrast met het erelidmaatschap van Kampong. Edsel is een Kampongman in hart en nieren en al zeker veertig jaar actief in verschillende rollen binnen Voetbal en Cricket. Een man van tradities die waakt over de sfeer op de vereniging. Hierbij kijkt hij altijd over de grenzen heen van de verschillende Kampong-verenigingen.

 

 

Staat van dienst
Als vader van twee zonen Sander (hockey) en Niels (voetbal) heeft Edsel, ook als trainer, vele uren langs de lijn doorgebracht. In de zomer speelden beide zonen cricket. Edsel zat ruim vijf jaar in het bestuur van Kampong Voetbal en was daarnaast lid van de technische staf van Cricket. Binnen Cricket is hij jarenlang leider geweest van het eerste team. Voor het eerste van Voetbal, waar zijn zoon Niels voetbalde, was hij daarnaast persoonlijk begeleider. Zelf is Edsel lid bij Jeu de Boules. Al meer dan 30 jaar is hij iedere zondag trouw supporter van het eerste van Kampong Voetbal. Hij miste in al die jaren geen thuis- of uitwedstrijd (alleen die ene keer nadat hij geopereerd was).

Man van tradities
Bij thuiswedstrijden van het eerste team treedt Edsel naar het bestuur van de tegenstander al decennia op als gastheer. Verder was hij de initiatiefnemer voor het jaarlijks terugkerend Edsel Brandsen diner. Een diner voor het eerste elftal waarbij teambuilding centraal staat. Onlangs heeft de 25e editie plaatsgevonden. De eerste tien edities heeft Edsel volledig zelf verzorgd. Later kreeg hij hulp van Leon de Wit en zijn vrouw Riet. Als mentaal inspirator trakteert Edsel het eerste team al vele jaren bij ieder thuiswinst op een kratje bier ‘het kratje Edsel’. En om de spelers van het eerste alvast voor te bereiden op hun oude dag heeft Edsel meerdere malen workshops Jeu de Boules voor hen verzorgd. Tot slot is Edsel host en organisator van de jaarlijkse afsluitende BBQ voor Dames 1 van Hockey en Voetbal 1. Kampong is Edsel zeer erkentelijk voor zijn inzet en betrokkenheid bij de club en hoopt daar nog vele jaren van te mogen genieten. Edsel bedankt!

 

Edsel Brandsen erelid

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner