Kampong bouwen we samen

Poster Kampong ledenacties 2017Het gaat al razendsnel met de bouw en je kan al zien dat het fantastisch wordt. Nog maar een paar maanden en ons nieuwe clubhuis staat!
Ons nieuwe, state-of-the-art, superduurzame clubhuis moet echter ook nog worden ingericht. Een sfeervol clubhuis waar alle hockeyers, voetballers, tennissers, squashers, jeu de boulers en cricketers graag bij elkaar komen.

Daar is extra geld voor nodig. En daar hebben we ook jullie, de Kampongleden voor nodig. Er zijn verschillende manieren om je club te helpen, waar je zelf ook nog blij van wordt!

 

Dak eraf feest, zaterdag 13 mei
Half mei wordt ons nieuwe clubhuis opgeleverd. Dat betekent dat we ook afscheid gaan nemen van ons oude clubhuis. Een plek waar we allemaal zoveel tijd hebben doorgebracht, dat vraagt om een legendarische laatste avond.

Met Douwe Werkman als Creative Party Director (oa. Supperclub en het Kampong Eeuwfeest in 2002), de mannen van Voetbal 1 en Nr 14 in de organisatie weet je nu al dat je je agenda vrij wilt maken voor 13 mei (kaarten €20). Op deze epic avond veilen we een aantal iconische stukken uit het oude clubhuis, maar gaan we vooral een allerlaatste feestje vieren.

 

Koop een tafel
In het nieuwe clubhuis worden nieuwe tafels geplaatst die je kunt adopteren. Voor €1000 wordt de naam van bijvoorbeeld je bedrijf of team vermeld.

 

Kampong merchandise
Elke zaterdag en zondag vanaf 11 maart t/m 14 mei kun je supervette Kampong artikelen kopen op een merchandise stand in het clubhuis.
Denk aan Kampong caps, polsbandjes, slippers (!), Kampong sjaals, zonnebrillen, doppers etc.
Het zou te gek zijn als we op de stand ook nog taart, brownies en cakejes kunnen verkopen. Dus als je zin hebt om een taart te doneren, geweldig! Kan gewoon vanaf 10:00 op de stand.

 

Memorabele mok
Om je dit memorabele Kampong-jaar voor eeuwig te herinneren, is er een speciale herinneringsmok (€15) gemaakt. Ontworpen door het kunstenaarsduo V&B (Ellemieke Schoenmaker en Alex Jacobs) met de vermelding van dit bijzondere jaar. Deze beker wil je in huis hebben!


Kleedkamersponsoring
In het nieuwe clubhuis kunnen de prachtige, ruime kleedkamers worden gesponsord. Een kleedkamer sponsoren kan al vanaf €1000 per jaar (gedurende 3 jaar). Ben jij, of ken je iemand of een bedrijf die een kleedkamer wil sponsoren? Laat het dan weten!

 

Meer info:
Check www.sportlandgoedkampong.nl

 

Heb je vragen over een van de acties, of heb je zelf nog geweldige ideeën om in actie te komen voor ‘Dress up your club’ mail dan naar:

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

of tweet naar: @SV_kampong

 #dressupyourclub #samenkampong

Poster Kampong ledenacties 2017

 

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner