cycling pub quizPubquizzen zijn leuk!

In het gouden Tourjaar 2015 organiseerden een aantal Utrechtse wielerverenigingen elk een pubquiz in de kroeg. In 2017 doen we dit weer! Vier Utrechtse wielerverenigingen organiseren dit voorjaar een serie van 4 Pubquizzen. De studenten van de Domrenner trappen af op woensdag 8 februari. De andere data zijn 22 februari (CS030), 15 maart (CTC Fietsen, aspirant Kampong vereniging) en 5 april (Ledig Erf).

 

 

Tijdens elke pubquiz zijn er drie ronden met vragen. Uiteraard zijn deze wieler-georienteerd, en dat in de breedste zin van het woord zodat iedere discipline aan bod komt en ieders kennis van pas komt. Ook het wielrennen in Utrecht zal aan bod komen en je inlezen in de  verenigingen is misschien ook geen overbodige luxe...
In groepjes van max 4 personen wordt de competitie aangegaan. Deelname is 1,- p.p. die bij aanvang van de avond contant voldaan kan worden. Over de vier avonden wordt een klassement opgemaakt dat zal uitmaken welke team de beste van Utrecht is. Daarnaast zijn er nog diverse andere teamprijzen te winnen.

 

Doe jij mee?!
Je kan je als team opgeven en ook individueel, dan maken we op de avond ter plekke de teams. De inschrijving voor de 1e en 3e etappe zijn nu open.

#1 woensdag 8 februari 2017: https://www.facebook.com/events/1064982466943435/
#2 woensdag 22 februari
#3 woensdag 15 maart - lokatie clubhuis Kampong Cricket: https://www.facebook.com/events/1250842445008926/
#4 woensdag 5 april

 

Geef je op via de Facebookpagina of neem contact op via mail ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

 

De Utrechtse vereniging CTC Fietsen brengt de combinatie recreatief wielrennen, mountainbiken én gericht trainen samen. De vereniging is er voor iedereen die met plezier -met of zonder specifiek trainingsdoel- op de racefiets of mountainbike stapt.

Website: www.cycletrainingcenter.nl

Facebook: CTCFietsen Utrecht

Facebook: CTC Fietsvriendengroep

Twitter: @CTCUtrecht

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner