2017-poster-opstapmaand-ctc-fietsenVan onze aspirant vereniging: Ontdek je wielren of mountainbike capaciteiten in april-opstapmaand!
Met het voorjaar in de lucht kriebelt het onvermijdelijk: je racefiets lonkt! Wat doe je als vervolgens de twijfel toeslaat? Want, ben je wel in conditie? Hoe hard gaat jouw fietsmaatje en kan je dat tempo bijbenen? Schakelen en remmen vraagt je aandacht. Fietsen in een groep is makkelijker en gezelliger, maar wat als je het ook best spannend vindt? Het is dan toch geen optie dat je fiets weer in de schuur beland...??

"Samen fiets je sneller, én beter."

 

En kijk: in april organiseert de Utrechtse wielervereniging CTC Fietsen een opstapmaand voor wielrenners en mountainbikers. Kleine groepjes, veel persoonlijke aandacht, zodat je kunt ervaren hoe je ervoor staat. En erachter kunt komen hoe jouw fietsseizoen 2017 eruit kan zien. Aanmelden voor de 'opstapmaand april' doe je via de website van CTC Fietsen.

 

De "april-opstapmaand" dat is:
• Seizoensopening voor leden en geïnteresseerde wielrenners / mountainbikers op zondag 2 april: samen fietsen en samen lunchen.
De rit is richting het Groene Hart of de Heuvelrug, de begeleiding in handen van een gecertificeerde wegkapitein, voor de lunch betaal je een vrijwillige bijdrage.
• Opstaptrainingen (racefiets of mountainbike) op dinsdagavond 11, 18 en 25 april voor racefiets of mountainbike.
De trainingen zijn gratis, de trainers gediplomeerd, de groepen klein, we nemen de tijd.


"Heerlijk geluid om de ketting te horen draaien in de groep."

 

CTC Fietsen is de jongste wielervereniging van Utrecht, opgericht in 2014. Klein, zo'n 100 leden, maar reuze actief. We hebben oog voor veiligheid op de weg en differentiëren in afstand en snelheid. Ons principe is altijd 'samen uit, samen thuis'. Elke zondagochtend 52 weken lang een buitenrit in de omgeving van Utrecht, mountainbikeritten, snelheid- en techniektrainingen, workshops, een winter indoorprogramma, buitenlandreisjes, 100+ kilometer ritten in de zomer in Nederland, en meer... Er is er altijd wel wat te doen bij CTC voor de fietsliefhebber die, m/v gemengd én met plezier, gewoon lekker wil sporten.

 

Website: www.cyletrainingcenter.nl
E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Twitter: @CTCUtrecht
Facebook: CTC Fietsen Utrecht

 

2017-poster-opstapmaand-ctc-fietsen

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner