Nieuws clubhuis

content

gemeenteutrechtDeze week heeft het College van Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Utrecht besloten om garantie te verlenen op het gevraagde deel van de financiering voor ons nieuwe clubhuis. Daarnaast heeft het College de raamovereenkomst NHC tussen de gemeente, de federatie SV Kampong en de KNHB formeel vastgesteld, waar recentelijk al onderling akkoord over was bereikt.

Lees meer...

clubhuis-pachterAfgelopen maanden is er onder leiding van federatiesecretaris Roland van den Berg gewerkt aan de onderhandeling en afsluiten contracten rondom de horeca nieuwe clubhuis. Zo zijn er nieuwe afspraken gemaakt met de huidige pachters van Nr. 14. Maar ook met de leveranciers van onder andere bier (Heineken) en frisdrank (Vrumona) zijn er onderhandelingen geweest om goede contracten voor SV Kampong te realiseren. De uitkomsten van deze onderhandelingen zijn zeer positief voor SV Kampong en zorgt dat de afspraken voor de komende jaren vastliggen.

Lees meer...

fin clubhuisOnder leiding van de penningmeester federatie Michiel Groenland is er de afgelopen jaren keihard gewerkt aan een goede financiƫle basis onder het nieuwe clubhuis en alles wat hierbij hoort. Met respect voor de afspraken uit het verleden is er gewerkt aan financiƫle principes voor federatie en clubhuis, die aansluiten op de begrotingen van de verenigingen.

Lees meer...

clubhuis-impressie-bakersarchitecten-2-300x214Nu de financiering en de vergunning binnenkort rond lijken te komen, komt de realisatiefase dichterbij. Deze realisatiefase is inmiddels al in volle voorbereiding. De laatste planning gaat uit van bouwhekken rondom het hoofdveld hockey begin april. Het hoofdveld zal als bouwplaats worden gebruikt. De plek waar het clubhuis zal komen wordt klaargemaakt voor de bouw. Zo zullen lounge 3 en 4 gesloopt worden, samen met onderliggende kleedkamers 10, 11, 12 en 13. Dit gaat onder meer consequenties hebben voor Partou (verhuizen tijdens bouw naar het cricketpaviljoen), squashleden (de banen blijven wel in gebruik), voetbal (minder kleedkamers beschikbaar) en hockey (een hockeyveld minder).

Lees meer...

Logo-utrechtDinsdag 8 maart heeft Jan Bakers, de architect van het clubhuis, het ontwerp gepresenteerd aan de Welstand. Al reeds eerder had de Welstand positief gereageerd op het ontwerp, maar Welstand is nu definitief akkoord. Dit is een belangrijke stap om te komen tot de Omgevingsvergunning. Ook de andere adviezen binnen de gemeente komen binnen betreffende de vergunningsaanvraag. Deze adviezen zijn ook allemaal positief en lijkt dat binnen een aantal weken de Omgevingsvergunning kan worden verleend, waardoor de bouw weer een grote stap dichterbij komt.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner